OBOS – Ekte Krig & Kjærlighet

Her kan du høre vår første podcast. Arilds hyllest til OBOS-ligaen! 

På terskelen til spagetti med kjøttdeig, løk og Ketchup. På terskelen til sesong etter sesong med innøvde frispark. På terskelen til forkjøpsrett til tak over hodet og medlemskort med unike rabattavtaler. Om du sjekker opp drømmedama til kompisen din over en glovarm buljong på Ågotnes Idrettsanlegg. Om du heter Harold og drømmer om å ta livet av IKEA-gründer Ingvar Kamprad på Åsane stadion. Om du er Høna eller egget fra Hønefoss. This is it.

obos_zc2kox9f8hn7zuxp86gwfsrn

For dette er ikke Premier League, La Liga, Serie A eller Bundesliga. Dette er ikke Tippeligaen. Dette er ekte saft i bein og flasker fra Sogndal. Traktorer og vind fra Jæren. Kjærlighetssorg og utroskap hand i hand. Svarte sokker og oppvaskhansker, dunsten av klorin og grønnsåpe. Dette er sveler med sukker eller brunost fra Ulsteinvik. Dette er ligaen for matpakker og alt rett på sudoko med tatoveringspenn. For her skal det synges ”Å du som metter” sponsorer fra Lerum, Hansa eller Beitostølen Fisk & Betong. Dette er to sov med kjøkken, bod og altan. Dette er slaget for første julemiddag med svigermor og den perfekte sprøstekte svor. Ditt første grøntareal med 2,5 kvm med plass til både epletre, utegrill og hekk. Utevegg til smørefrie ski og utslitne akebrett. Forkjøpsrett til prøving og feiling i eget liv. Forkjøpsrett til frieri og trippelorgasmer. Hjemmesnikra hyller for drømmer og visjoner, reiser til uberørte strender og nytappet hav i eget badekar.

sandnesulf

Boder for gamle historier, skuffer for avslag og fortvilelse, skuffer for nedrykk og baklengsmål. Arenaen der kidden for første gang gikk en heil meter uten støtte fra mor og far. Den første helmaratonen fra stuebordet og bort til buesofaen i hjørnet ved peisen. Soverom med engel i taket der barnet ditt skal vokse seg stor og sterk og slå knallhardt inn fra venstre etter dobbel overstegsfinte og tunnel. Der du skal sitte en hel natt og bare se på ham med 41 i feber og være livredd for at du for første gang i livet elsker noen så høgt at du vil falle ned fra ditt eget bankende hjerte og slå deg i hjel.

kvartalet-boligbytte

Din første kåk med forkjøpsrett til vegger og tak over haudet, til renter og avdrag. Starten på begynnelsen til alfa og omega. Ligaen med kvardagshelter fra Nest-Sotra, Åsane og Bergen. Ligaen med kvardagshelter fra plankebyen med planker og spiker nok til å bygge sitt hus, til å bygge sitt første slott. Til å finne prinsessa som ikke kjenner erta i ryggen. Til å finne fyren med syv somrer og syv vintre i sin kropp, eller fyren som kunne fly til verdens ende på et øyeblikk, til jenta med det lange håret i vinduskarmen fra Byggmann, som slipper håret ned, som slipper deg til, som slipper deg inn.

buljong

Så velkommen til visning i OBOS-ligaen! Velkommen til buljongen fra femte rad, plass 4 og 5, der jenta skal bli kvinne, gutten skal endelig bli mann. Arenaen med det sugende returløpet som redder ballen akkurat på streken. Velkommen til blodsmaken i kjeften etter å ha gitt alt i all slags vær på alle slags arenaer, til endorfinene i de mektigste dueller. Velkommen til ligaen for ekte krig & kjærlighet. For Galskapens teater banker nå på din dør, ingenting skal bli som før.

Best regards, Arild!

Traa og Nordling

4 kommentarer om “OBOS – Ekte Krig & Kjærlighet

  1. bettyg26 sier:

    Enestående, Arild! Du er helt unik, ingen over ingen under! Det blir spennende med OBOS-Ligaen, let the games begin😄👏⚽️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s