Grasrotandel, konkurranse og førstegangstipperen Ask!

Det er jo slik at alle burde ha grasrotandel og vi slår et slag for det her på bloggen. Norsk Tipping skriver: Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres! Det er jo fantastisk!

Bilde 17

En hyggelig tippekommisjonær som ikke så dette komme.

Vi har i lengre tid jobbet med at Arild skulle få seg grasrotandel og ikke bare tippe i vilden sky. Arild har over tid ikke skjønt konseptet. Han har bablet om gulrøtter, rotfylling og en kinesisk medisin som man ikke får på apoteket. Det gjorde heller ikke saken noe lettere når han måtte få tilsendt pinkoder postveien som om det stod om rikets sikkerhet. Bilde 19

Bilde 16

Mye styr først, men så blir det fint.

I løpet av en god halvtime hos en fersk tippekommisjonær så har altså det hele ordnet seg, tror vi. Det er jo slik at Ronnie har sin grasrotandel i Giske IL. Arild brukte samme lesten, fornuftig nok, og valgte sin barndoms klubb IL Valder, et lag som faktisk har vunnet Sunnmørscuppen, påstås det. Nå er det slik at vi har en tullete kupong foran oss på lørdag, det må vi ha lov til å kunne si, men om du slår oss betaler vi en 64 kroners kupong til deg neste helg, tippet av oss. Forrige lørdag var det Knut R. Bakke som slo til med 8 rette. Vi har tippet en kupong for Knut og går denne inn får han hele premien.

Skjermbilde 2015-02-13 kl. 00.12.39

Mulig U på kamp nr 11 er vågalt tenker du, men nei.

Så har vi laget en utfordrerkupong. Det er denne du må slå for å vinne en 64 kroners neste lørdag. Denne gangen har jo vårt tippesystem der vi tipper en rekke, ett kryss hver, før vi slår de sammen, ført til at vi har tippet for 128 kroner med syv halvgarderinger. Det betyr ikke at du må gjøre det, men du kan ikke tippe over den summen. Her er Arild og Ronnies kupong.

Skjermbilde 2015-02-13 kl. 00.15.48

Arild og Ronnies 128 kroners.

Så vil vi jo gjerne at du utfordrer oss og i den anledning har vi med en førstegangstipper nå. Det er Ask Larsen som vet at kupongen er tøysete. Han får først litt rettleding, men så finner han teknikken og blir veldig sikker i sin sak.

Skjermbilde 2015-02-13 kl. 01.13.32

Ask er bombesikker på Leeds-seier. Han om det.

Nå er det bare å hive inn en kupong før kl 16 på lørdag og la det stå til. Tipping er morsomt og enda morsommere om du leverer inn en grasrotkupong!

<a href=»http://blogglisten.no/blogg/ronniemaglarsen.wordpress.com/»><img src=»http://blogglisten.no/img/blogglisten.png&raquo; alt=»Blogglisten» /></a><img height=»0″ border=»0″ width=»0″ alt=»hits» src=»http://hits.blogsoft.org/?eid=617&#8243; />

15 kommentarer om “Grasrotandel, konkurranse og førstegangstipperen Ask!

 1. Jan Erik Jelle sier:

  Ja, har kikka litt på statistikken…alle tidligere FA-cup oppgjør mellom Palace og Liverpool har endt uavgjort etter 90 minutt. Og dagens CP-manager blei til og med matchvinner i ekstraomgangene i visstnok tidenes semifinale, da Crystal Palace slo ut Liverpool i 1990…
  Så derfor…litt usikker på den.
  Og dessuten så det for meg ut som Ask også var usikker på kamp 1, og hadde lyst til å gardere, før du tok sjefsavgjørelsen med sikker B.
  👍😊

 2. Geir Olav sier:

  1 Cryst P – Liverpo UB
  2 Blackbu – Stoke UB
  3 Derby – Reading H
  4 B’mouth – Hudders H
  5 Fulham – Ipswich HU
  6 Charlto – Brentfo B
  7 Bolton – Watford HU
  8 Norwich – Wolves HU
  9 Sheff W – Brighto H
  10 Blackpo – Nott F B
  11 Leeds – Millwal HU
  12 Brist C – Sheff U HU

  Fasiten 🙂

  • attraa sier:

   Flott Geir Olav! Når jeg minner milliarder med grasrotsandelen er det du i IL Valder som må finne ut hvordan du best skal bruke de. Her vil det renne på med penger Geir Olav! RENNE på!

 3. Morten Andre Stokke sier:

  1 Crystel P-Liverpool UB
  2 Blackburn-Stoke B
  3 Derby-Reading H
  4 Burnmouth-Hudd. H
  5 Fulham-Ipswich HU
  6 Charlton-Brentford HB
  7 Bolton-Watford UB
  8 Norwich-Wolves H
  9 Sheff W-Brighton H
  10 Blackpool-Nottingham F UB
  11 Leeds-Millwal HU
  12 Bristol C-Sheff U HU

 4. Ronnie MAG Larsen sier:

  Nei. Det var stusselig tipping folkens det ble noen som fikk 6 rette. Deriblant Krig & Kjærlighet med syv halvgarderinger. Ask fikk fem uten halvgardering, så han presterte best. Vi må i skammekroken og ser hvordan det blir til neste helg.Takk for innsatsen folkens!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s