En førsteklasses dag

I morgen onsdag er det fire uker siden vi startet bloggen. Med pågangsmot og iver. Lite visste vi da det vi nå vet, men slik er det ofte. I kveld kommer vi til å passere 160.000 hits. Det er i all beskjedenhet ganske mange. Vi kommer til å fortsette å by på oss selv og saken jeg skrev om Ask i går «Valget» har i skrivende stund 133.244 lesere. Det varmer og ikke minst alle kommentarene gjør sitt til at dette er liv laga, og virkelig en historie jeg vil fortsette å dele.

Skjermbilde 2015-02-10 kl. 20.49.43

Hovedsak på TV2.no

NRK, Babyverden.no og Tv2.no tok tak i saken/bloggen og formidlet budskapet om Ask, og det hele har hatt en synergieffekt som vi skal fortelle om senere. TV2 hadde overskriften «Livet er Herlig». Et sitat som kom når vi kanskje trengte det mest.

Ask var fire-fem år og hadde enda ikke sagt en fullstendig setning. Oda Sofie, storesøsteren, skulle straks begynne i første klasse og i den anledning hadde diakonen i Hurum, Brian Jensen, invitert alle førsteklassinger til menighetshuset på Tofte. Familien var med og Oda Sofie fikk T-skjorte med påskriften «Jeg er førsteklasses». Selve seansen varte i ca 90 minutter og vi var slitne. Ved døren stod Brian og takket for besøket. Ask håndhilser og går ut. Så ser han opp mot solen og sier: Livet er herlig, livet er herlig. To ganger sier han det. Brian og jeg ser på hverandre, vet ikke om vi skal gråte eller le, men forstår at Livet ofte kan være akkurat det om man stopper opp og kjenner etter.

Bilde

Vi er i vater og vel så det.

I dag har Arild og jeg stoppet litt opp og kjent etter. Vi gleder oss til fortsettelsen. Nå skal vi snart utfordre dere i tipping, gi dere tips om pinnekjøttlaging (vi vet det er tidlig), og så skal vi fortsette med det vi tror kan gjøre dette til en av norges mest troverdige og interessante blogger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s