Slik vinner du over et barn i FIFA 15

Krig & Kjærlighet lanserer nå enkle grep for hvordan du gruser barn i FIFA 15. Lær deg forsvar og angrep og hvordan score mål for å opprettholde balansen i familiestrukturen.

Bilde 2

Aksel har frem til nå hatt FIFAovertaket på far.

Voksne sier at de ikke evner å henge med verken teknologisk, kognitivt eller fingermessig og kjenner seg udugelige som rollemodeller for den oppvoksende generasjon. For å opprettholde harmonien i de tusen hjem ønsker derfor Krig & Kjærlighet å gi de voksne noen enkle verktøy for å eventuelt spille uavgjort, klare å score mål eller å vinne over barna. Få fred i heimen – i dag!

Her får dere et innblikk i hvordan det kan foregå. Det tilfeldige klippet tar for seg Aafk-keeper Sten Grytebust som dribler av Molde FK før han banker ballen i mål.

Krig & Kjærlighet gir deg oppskriften på å vinne over barn i FIFA 15:

1. Velg rett lag og bruk spillernes kvaliteter rett. Det er forskjell på Molde og Liverpool. De enkelte spillerne har ulike styrker som må utnyttes for å vinne kampene. Du må spille de gode. Sturridge er ingen hodespiller. Sterling er ingen Jostein Flo, men fantastisk kantspiller som løper fra de fleste. Ronaldo er superrask og sterk, Messi en råsterk dribler. Det kan også være greit å vite at man skifter på hvilken spiller man kontrollerer ved å trykke L1. Det er viktig om motstanderen angriper fort, da må du trykke L1 for at spillerne dine skal kunne kontrolleres. Ikke gi barnet fordeler ved laguttak, det vil du angre på resten av livet! Ikke la deg lure av uttalelser som: – Men pappa da! med påfølgende kosestemme. Gir du poden fordeler ved å velge lag, står han snart oppå hjertet ditt og hånler med 7-1 i sekken. De fleste voksne taper allerede her.

Den følelsen!

Den følelsen!

2. Slapp av. Prøv å ikke tviholde på spillkonsollen. Jo mer du slapper av, jo bedre vil du mestre spillet. Trykker du i hytt og pine vil du garantert tape – mye.

3. Slå av speeden (R2). Bruk speed bare til å hente igjen angrepsspillere, eller løpe fra forsvarspillere. Ingen speed ved takling, ingen speed ved avslutning. Du vil etterhvert oppdage hvor fantastisk det er å bare se motstandere som spurter mot deg for å forsøke å kappe av deg beina, men der du bare rolig tar til motsatt side med venstre spake når han angriper deg med full speed. På den måten kan du om du håndterer adrenalinet i blodet drible deg helt frem og score mål som Diego Maradonas dribleraid mot England.

Spillkonsollen

Say hello to my little friend.

4. Få tak i ballen, trykk 0. Her finnes det uante muligheter, men Krig & Kjærlighet ønsker at du fokuserer på 0. 0 trykker du på når du er tett ved motstanderen. Da stikker spilleren din ut foten og takler ballen. Du kan og trykke firkant noe som gjør at spilleren sklitakler motstanderen. Men glem det i startfasen da det kan medføre stygge episoder, frispark, straffespark og utvisning av 3-4 spillere om du bommer. Fokuser på 0 når du er nærme nok til å treffe ballen. Da får du enkelt tak i ballen uten å miste den grunnet uregelmessigheter.

5. Sentre til medspillere, trykk trekant. Så enkelt, så vanskelig. Om du nå ikke allerede tviholder i konsollen og trykker løs i vilden sky på alle knapper fordi motstanderen nærmer seg eller at adrenalinet koker fordi du er på motstanderens banehalvdel, trykk trekant. Om du også prøver å sikte litt med venstre spake retning den spilleren du ønsker skal få ballen når du trykker trekant, vil pasningen ha størst mulig sjanse for å bli vellykket. Etter hvert kan du også prøve deg frem med å holde inne L1 og trykke trekant. Da vil pasningen søke ledig spiller på ditt lag, gjerne på gjennombrudd, og pasningen vil bli slått i høyden og over motstanderene. Altså, trekant for å sentre. L1 og trekant for å sentre lurt i høyden. For de mer avanserte som virkelig vil sette barnet på plass kan ved bruk av en lynrask kantspiller som Sterling eller Ronaldo lære seg å holde inne L1 og trykke tilpasset firkant og peke venstre spake inn mot målsonen, samtidig som en trykker 0 når ballen nærmer seg spissen. Da blir det ofte mål til stor fortvilelse for barnet.

takling

Fort gjort det der.

6. Score. Mål scores sjelden med skudd fra egen keeper eller midtbanen. Mål lages helst rett innenfor 16-meteren der man enkelt trykker på 0. Ikke for hard på knappen, og heller ikke for løs. For de noe mer avanserte kan man holde inne R1 samtidig som man trykker på 0. Da vil spilleren din forsøke å plassere skuddet forbi keeperen. Spillere med høy rating på skudd kan også finne på å score fra langt hold om du er heldig. Selvmål skjer ellers både titt og ofte. Gjerne på overtid eller ved golden goal.

Featured image

Hverdagen blir enklere når man vinner over barna i FIFA.

Lykke til med fasiten i hånd for endelig vinne over et barn i FIFA 15. Måtte den nest beste endelig vinne!

3 kommentarer om “Slik vinner du over et barn i FIFA 15

 1. Bertinho sier:

  Ok, skal gi dette et nytt forsøk. Har faktisk scora et mål en gang, ellers er det tap på tap. Stygge tap!

  • attraa sier:

   Gi aldri opp Bertinho. Alt kan skje. Plutselig klarer en å slippe ut speedknappen og drible forbi èn mann, to mann, tre. Plutselig oppdager man trekantknappen til rett tid, spiller vegg, plutselig trykker man ikke L1 0 i det man skal skyte, men bare 0, og plutselig blåser du ballen forbi keeperen og mottar jubelen fra lagkamerater og publikum. Hold ut! Dette går bra til slutt!

 2. attraa sier:

  I dag har jeg vunnet en kamp igjen. Det er LENGE siden sist. Spilte med Classic mot Italia. Trikset er å kjøre Zico på topp og Cantona som ballfordeler. Og bevare roen! 2-0 etter 15 min, og straffe. Da ble håndkleet kastet inn. 100 – 2 i seiere nå. Jeg haler innpå! Aldri gi opp, folkens. Aldri! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s