Ta helt av

Drømmen har endelig blitt virkelighet! Krig & Kjærlighet lanserer nå den omtalte verdenrevolusjonen innen vektreduksjon. Spis så mye deilig mat du bare orker, tren så mye du vil og ta av så mye du ønsker. Les mer om vektrevolusjonen som nå tar verden med orkan.

Featured image

Historien
Elsker du sjokolade og rødvin? Liker du bedre å spise mat enn å handle den inn? Drømmer du om lavere BMI? Ønsker du å gå ned et par kilo, kanskje fem, ti eller 25 kg? Krig & Kjærlighet kommer nå endelig med tipsene som vil revolusjonere vektvanene dine. Dette er nyheten ingen vil gå glipp av.

Mange kjendisbloggere fokuserer på trening som en effektiv måte å gå ned i vekt på. I kombinasjon med et balansert matinntak i harmoni med energiforbrenningen hevdes dette å være den mest effektive måten å få fjernet noen bil- eller trailerringer på. Vi kan med hånden på hjertet si at det finnes langt mer effektive måter å få det akkurat som en vil, få økt livskvalitet og skreddersydd vekt til enhver anledning.

Featured image

Den revolusjonerende vektreduksjonsmetoden til Krig & Kjærlighet garanterer deg vekttap umiddelbart UTEN trening og UTEN å spise færre karbohydrater eller fett. Verdensnyheten som vi nå også patenterer vil kunne gi deg en balansert vekt tilpasset egen form både fysisk og psykisk. Kjenner du deg nedfor en dag – ta av 5 kg, har du spist for mye taco eller drukket for mye pærebrus – ta av 10 kg. Vektprogrammet er enkelt og kan læres av alle.

Slik går du frem – 10 steg til sikker suksess
1. Kjøp deg en vekt, eller lån en vekt fra noen som har en vekt.
Dette er kanskje det viktigste rådet. Har du ikke en vekt, må du få tak i en vekt. Hele livsstilendringen fra Krig & Kjærlighet avhenger av vekten. Du kan selv velge om du ønsker en moderne og gjerne dyr digital vekt, eller bare låne bestemor eller oldefars gamle og tradisjonelle vekt med pil.

Featured imageUtnytt vekten din maksimalt og spis så mye godis du bare orker

2. Kle deg gjerne splitter naken.

3. Gå på do.

4. Still deg med begge bena ved siden av vekta, gjerne på baderommet, med hendene som støtte på baderomsinnredningen. I dette livsstilsendringskurset kan vekten flyttes rundt i huset. Her kan en kjøre individuelle opplegg eller felles opplegg for hele familien, idrettslaget eller treningskjeden. Det viktigste er å finne en balanse, både i seg selv, og støtte i omgivelsene.

5. Tupp foten på vekten slik at den starter (ikke vent for lenge da vil vekten slå seg automatisk av på de nyeste digitale vektene, bruker du bestemors eller oldefars vekt trenger du ikke å tuppe på vekten) På enkelte vekter må en dobbeltruppe. Ikke gå på vekten og tupp, da vil vekten ikke slå seg på. Dobbelttupping går heller ikke an om du står på vekten. Enkelttupp eller dobbelttupp på vekten med hele vekten ved siden av vekten. Dette finner en fort ut av ved noe tuppetrening.

6. Finn balansen, hold fast i noe som ikke kan velte og sett f.eks. den ENE foten på vekten.

Featured image
Her fra verdenslanseringen i Japan. Her øves det på fremoverbøy.

7. Les av vekten.

8. Gå av vekten.

9. Husk vekten

10. Kle på deg.

Metodebruk
Vekten har en avgjørende funksjon i vektreduksjonsrevolusjonenI livsstilsendringskurset til Krig & Kjærlighet er det stort rom for egen kreativitet. Dette bidrar til engasjement og glede som er positivt for ditt unike helseprogram. Under pkt 6 kan man for eksempel støtte hodet inntil baderomsinnredningen om man bare trenger en mindre vektreduksjon til for eksempel et møte på jobben.

Populære teknikker her er å sitte på rumpa med bena ut fra vekta, pushups-måling der man ligger på gulvet og bare veier hodet, brystveiing eller ”holde seg fast og trykke hardt i fra-måling.” Alle disse målingene er ISO-verifiserte og sikrer deg effektivt vekttap tilpasset akkurat din livssituasjon. Mottrykk mot baderomsseksjonen er kanskje den mest populære vektreduksjonsmodulen for øyeblikket. Da kan du selv kontrollere vekten ved å dytte ifra med begge hendene. Enkelte kan her få en vektreduksjon på 5 – 150 kg avhengig av hva ditt behov er for dagen eller kvelden eller natten. Trykk fra ønsket motvekt, les av vekten og gå av vekten. Så enkelt kontrollerer du DIN drømmevekt i DITT virkelige liv.

I februar er balanseringsmodulen svært populær der du enkelt holder ett ben på vekta med det andre benet rett ut til siden. Vekten leses av og settes inn i BMI-kalkulatorer der høyde ses i forhold til din skreddersydde vekt. BMI-en vil dermed bli akkurat slik du ønsker deg uten kalorireduksjon eller slitsomme og tidkrevende treninger som stjeler fokuset fra gode stunder i sofakroken med taco, pizza, lasagne, brus, sjokolade, vin, øl, eller annen deilig mat og godteri. Samtidig fjernes all dårlig samvittighet siden vekten blir slik du ønsker at vekten skal være. Enklere blir det ikke!

Få den vekten du ønsker og fortjener! Følg oss på bloggen Krig & Kjærlighet og få verdifulle tips og råd for DITT liv. Spis mye mer deilig mat, tren akkurat så mye du vil – og gå ned i vekt akkurat så mye du vil!

Spre gjerne nyheten til både slekt og venner. Dette er rett og slett en revolusjon innen vektreduksjon som vil gjøre livet enklere og lettere for milliarder av livsnytere som sliter med vekten.

Krig & Kjærlighet ønsker deg en fantastisk god helg! Og husk: Ta helt av!
Featured image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s