VIDDAS ELGSKAV – Elg i solnedgang

VIDDAS ELGSKAV  

Eksklusivt elgkjøtt med mandelpotet og brokolli på en seng av chilli og hvitløk, og Liverpoolseier som smelter i munnen. Perfekt lørdagskos!

Bilde 3

Arild ga Elgskav 6 av 6 hjerteslag.

hjerte-billeder-nb16811hjerte-billeder-nb16811hjerte-billeder-nb16811hjerte-billeder-nb16811hjerte-billeder-nb16811hjerte-billeder-nb16811

Elgskav for to.

400 gram elgskav
Mandelpoteter
Gulrøtter
Brokolli
Løk
Tyttebær
Hviløk
Chilli
Pepper og salt
Brun saus med 3 dl vann, 3 dl fløte, salt

Bilde 2

Stek kjøttet. Kok samtidig små eller mellomstore mandelpoteter og gulrøtter i en gryte. Hakk opp chilli, hvitløk og løk mens Sturridge tar av seg treningstøyet, og gjør seg klar til innhopp etter måneder med skade.

Rør brun saus ut i 3 dl vann og ca 3 dl fløte, tilsett salt og pepper. Trekkes i ca 7 min. Legg elgen over i sausen, tilsett chilli, hvitløk og løk.

Bilde 5

Legg brokollien på toppen av potetgryta og la de «koke» i tre minutter.

Finn frem champagnen i det Sturridge løper inn på Anfield. Sprett champagnen i det han scorer. Nyt maten med noen du er glad i og som du ønsker aldri skal gå alene gjennom livet.

Bilde 4

Nyt elgen og livet og seieren i solnedgang!

Liverpool_s_Daniel_Sturridge_shoots_to_score_a_goal_during_their

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s