FIFA, squash og 12 rette

Når man bikker 40 år er det noe som skjer med tempoet inne i hodet på folk, og Arild er intet unntak. Arilds sønn, Aksel er 11 år, og det Arild sliter med er å vinne over sønnen i FIFA. Ved å bruke sporten squash skal vi i dag gi dere et inntrykk av hvordan den psykiske tempoforskjellen egentlig er.

Men først. Tipping er jo en slager i de tusen hjem og også denne uken vil vi utfordre dere til å slå oss i tipping. I og med de som vant forrige helg ennå ikke har gitt oss bostedsadresse har vi ikke kunnet lever premiene, så send mail. Det blir ingen ny premie i dag, dette grunnet at det er cup og ikke ligakamp. Og cup er som kjent cup. Det handler i dag altså om heder og ære.

Skjermbilde 2015-01-24 kl. 12.38.04

Arild sendte meg sine rette og jeg sammenlignet med mine. 72 kroner gir to helgarderinger, tre halve og hjemmeseire på alt. Vi garanterer (liten) premieutbetaling.

Så var det altså FIFA på Playstation. Og det er ikke til å legge skjul på at i 9999 av 10000 tilfeller blir Arild most av sin 11 år gamle sønn.

traaball

Ting går litt saktere når man bikker 40.

Her skal dere nå få se to klipp som illustrerer forskjellen på det å være 11 og snart 42, og det blir ikke bedre med årene heller.

Her er tempoet Aksel ser når de spiller.

Og her er tempoet Arild må forholde seg til.

Cup er cup. Heldigvis!

Ha en god lørdag!

4 kommentarer om “FIFA, squash og 12 rette

 1. Jan Erik Jelle sier:

  Hm hm hm…..
  Her er det noe som ikke stemmer.
  Den vitenskapelige metoden dere skulle følge på tippinga, en enkeltrekke hver, som skulle smeltes sammen, hvor blei det av den? En rekke hver fra to personer…det kan gi alt fra 0 til 12 halvgarderinger, men ingen helgarderinger. Dessuten, helgarderinger er for pyser….
  Tenkte eg skulle levere en kupong, men no rekker eg ikke det, litt pga helgarderinger deres.

  Hilsen omvendt anti-blogg-leser
  Jan Erik

 2. attraa sier:

  🙂 Bergen tar på seg ansvaret her. Jeg leverte noen vage halvgarderinger skrevet med blanko ved siden av. Det kan være at disse har slått inn i Oslo og påvirket resultatet. Uansett en sikker 12-er. Stor stas at du har blitt omvendt Jan Erik! 😀

 3. Ronnie MAG Larsen sier:

  Som sagt. Cup er cup. Neste uke kommer the real deal. Dessuten, leverte Arild det hele på NRK tv-lisensgiro. Umulig å lese. Sikker N i kamp nr fire. Vi halvgarderer med RK på nr 8.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s