Slå oss i tipping!

Krig og Kjærlighet er godt over snittet interessert i fotball og det skal du nå få dra nytte av.

Som et ledd i å hjelpe folk til å forstå at det skal lønne seg å følge med på denne ferske bloggen skal vi nå lansere det enkelte kaller for tipping. For oss to er det mere vitenskap og helt uavhengig av hverandre har vi tippet en rekke med ett kryss per kamp. Så fylte vi inn de to kupongene til en masterkupong. Det er rart at folk ikke har tenkt på dette før, men hva kan man gjøre. Vi endte opp med seks halvgarderinger denne gangen og Krig & Kjærlighetskupongen koster denne uken 64 kroner. Vi har et handikap når det gjelder kuponger og det er at vi begge holder med samme lag, men vi prøver å ha et profesjonelt forhold grunnet troverdighet. YNWA.

Traa og Nordling

Arild var nærmeste rådgiver for denne karen hele 2014 sesongen!

Vel vel. Vi vil selvsagt utfordre dere til å få flere rette enn oss to og av de som tilfeldigvis klarer det blir det loddtrekning og den personen får en bok sendt i posten. Vi har ikke gitt ut så mange bøker, men flere enn folk flest, så vedkommende får velge mellom OFFA – Forteljingar frå ei øy, eller Sommar i Thereses gate, skrevet av Ronnie.

Larsen_Offa Premie!

En annen grunn til at vi er så ivrige på det med «Tipping» er jo at grasrotandelen er en del av det hele. For noen dager siden fikk Ronnie et brev fra Norsk Tipping der de takket for at han hadde grasrotandel i Giske I.L. Arild vet ikke hva Grasrotandel er, men sier at han spiser rotfrukter, så han skal straks finne sin. Du bør finne din grasrotandel og støtte den organisasjonen du mener fortjener det.

Vel uansett! Tipp i vei og legg inn din kupong med seks halvgarderinger og se om du kan slå en tunnel på vår kupong. Dine håpefulle markeringer må legges på bloggen innen lørdag 17. januar kl 16:00.

Lykke til!

Bilde 14

Er dette fasiten til helgens runde? Sannsynligvis!

10 kommentarer om “Slå oss i tipping!

  1. attraa sier:

    Kamp nr 11 er klokkeklar. Klar U. Scoring til Leeds på overtid. Via målteknologi. Via en ballong som kastes på banen. Av broren til han andre som ikke fikk kjøpt billett.

  2. Bertil sier:

    Kamp 3 er jo kupongens sikreste hjemmeseier. Tror dokke vil gråte nokken modige tårer når kupongen går inn med 11 rette 🙂

  3. attraa sier:

    Kupongen vår har allerede fire rette til pause. To omganger til så blir det tolv rette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s